close
El País

Ona Carbonell: “És un reconeixement per a la dona ser aquí amb Phelps i Lochte”

Ona Carbonell: “És un reconeixement per a la dona ser aquí amb Phelps i Lochte”
Ona Carbonell va amb les seves tres últimes medalles a la bossa, amunt i avall, torna d’una recepció de l’Ajuntament, un dia després d’haver estat rebuda pels Reis, posa per a l’entrevista i puja a la quarta planta de les instal·lacions del CN Sabadell. Allà es reuneix amb el centenar i mig de nenes que gaudeixen al seu campus. La barcelonina de 29 anys és l’ondina de les 23 medalles, el rècord femení en la història dels mundials, només superada per dos homes, dues superfigures, Michael Phelps, amb 33, i Ryan Lochte, amb 27.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/07/28/deportes/1564331443_057769.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Robert Álvarez

Publish date : 2019-07-28 21:00:27

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País