close
El País

Veïns de Vallvidrera lluiten per evitar que un edifici emblemàtic es converteixi en un hotel de luxe

Veïns de Vallvidrera lluiten per evitar que un edifici emblemàtic es converteixi en un hotel de luxe
Ocupes i veïns del barri barceloní de Vallvidrera mantenen la lluita per conservar la Casa Buenos Aires, des que van fer pública que l’havien ocupat el 2 de març. Situada al número 31 del carrer Mont Orsà, aquest majestuós edifici del 1886 és propietat de la congregació religiosa Pares Paüls, que va interposar una denúncia el mateix dia que es va conèixer l’ocupació. La sentència, del 22 de juliol, condemna els dos identificats com a ocupants, que asseguren que no hi resideixen, a una multa de 1.400 euros i obliga a desallotjar l’immoble. El grup de suport a la casa Buenos Aires explica que la propietat té un preacord de venda a la societat London Private Company, que pretén derrocar l’edifici i construir-hi un hotel de luxe de 150 places.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/07/30/catalunya/1564490007_995939.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Laura Morales, Mar Rocabert Maltas

Publish date : 2019-07-30 16:38:17

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País