close
El País

Concentració davant del consolat de Brasil pels incendis de l’Amazones

Concentració davant del consolat de Brasil pels incendis de l’Amazones
Més de 200 persones s’han concentrat aquest divendres davant del consolat de Brasil a Barcelona, a l’avinguda Diagonal, per demanar la dimissió del president Jair Bolsonaro arran de la seva gestió dels incendis a l’Amazones. Convocats per Extinció o Rebel·lió i Fridays for Future, han cridat consignes com “Fora Bolsonaro”, “Lula lliure, fora Bolsonaro” o “Salvem l’Amazònia”. Els concentrats han tallat també durant uns deu minuts l’avinguda Diagonal de Barcelona, i alguns dels manifestants portaven fulles que simbolitzaven la vegetació de l’Amazones.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/08/23/catalunya/1566580281_066505.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Agències

Publish date : 2019-08-23 17:22:55

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País