close
El País

Vins, èxits i sospites

Vins, èxits i sospites
Un retrat ràpid del món del vi illenc: hi ha cellers de benziners, comtes de França i senyors d’aquí, gent de banqueta, pagesos de la seva terra, advocats de despatx; hotelers discrets i negociants rars, empresaris de premsa i professionals modestos, experts i vinaters roquers; enòlegs i màgics, rendistes i discotequers, cautelosos honestos i inverssors internacionals ociosos, comerciants rics amb bona intenció i d’altres operacions misterioses i alguna mena de negociant sota sospita. També hi ha vinateres i enòlegues d’altura: pageses, universiàries, botifarres i comunes. Hi ha dues artistes que tenen el seu vi (anònim) i d’altres que fan etiquetes.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/08/24/catalunya/1566678412_977851.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Andreu Manresa

Publish date : 2019-08-24 21:24:48

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País