close
Arremangar-se
A Catalunya, un de cada quatre joves de menys de 25 anys està a l’atur (la mitjana espanyola és un de cada tres). És el primer problema en un país amb una taxa global de desocupació que a inicis d’aquest estiu era de l’11,2% (14% a Espanya). No paro gaire atenció a cap polític català que no centri el seu programa en aquesta qüestió, a cap, tant se val el color de les seves idees. En deixo constància a les portes d’una tardor que alguns volen començar no només amb un clamor justificat, sinó també amb l’amenaça de paralitzar el país, una cosa banalment fàcil d’aconseguir, ja que predicar, protestar o parar és sempre més senzill que arremangar-se. No és moment per aturar res en dia laborable. Hi ha alternatives: aporteu un dia d’ingressos a la vostra causa preferida i manifesteu-vos, unísons, un diumenge a la tarda. Però no atureu Barcelona un altre cop, que això no alleuja l’atur. Al contrari.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/08/27/opinion/1566904804_266324.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Pablo Salvador Coderch

Publish date : 2019-08-27 17:16:25

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País