close
El País

Els Mossos i la Policia s’alien contra la delinqüència a Barcelona

Els Mossos i la Policia s’alien contra la delinqüència a
Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional s’han aliat en la lluita contra la delinqüència a Barcelona. Des de l’abril, tots dos cossos s’han desplegat conjuntament per posar fi als problemes d’inseguretat a Barcelona: contra els robatoris, els narcopisos, els carteristes, la seguretat al front marítim i també la inseguretat al barri de la Mina, a Sant Adrià de Besòs. La Policia Nacional aplica les seves competències exclusives en matèria d’estrangeria, revisant la situació administrativa dels detinguts i activant el procés d’expulsió en el cas de persones reincidents.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/08/27/catalunya/1566928497_049687.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Rebeca Carranco

Publish date : 2019-08-28 12:33:21

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País