close
El País

“No sé quanta gent seguirà Torra en la confrontació”

“No sé quanta gent seguirà Torra en la confrontació”
Amb la proximitat de la sentència pel judici del procés, els agents socials de Catalunya es preparen per buscar una resposta comuna. La UGT, que amb CCOO va participar de l’anomenada “aturada de país” del 3 d’octubre del 2017, avisa que els partits polítics no aconseguiran una reacció de consens si utilitzen de manera partidista la sentència per avançar en el projecte independentista. El secretari general de la UGT a Catalunya, Camil Ros (Vallromanes, Barcelona, 1972), aposta també per unes noves eleccions a Catalunya per tancar el cicle electoral i afrontar els reptes polítics i socials.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/08/28/catalunya/1567016455_249743.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Josep Catà

Publish date : 2019-08-29 08:44:25

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País