close
El País

Lazis i nyordos

Lazis i nyordos
L’estiu és llarg i la falta de notícies interessants fa que proliferin les informacions estúpides, com també proliferen les discussions banals a les xarxes socials, per tal com estem més ociosos, recorrem més al mòbil per matar les estones mortes entre la sorra i el mojito i ens embranquem en polèmiques inútils sensibles a l’estirabot. Però ves, de vegades aquestes discussions revelen qüestions lingüístiques interessants i acaben infantant paraules noves que, tal vegada, superaran la canícula estival i arribaran al concurs pel neologisme de l’any. Perquè tenim dos mots nous trucant a la porta del diccionari: lazi i nyordo.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/09/05/catalunya/1567704403_687869.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Rudolf Ortega

Publish date : 2019-09-05 17:38:45

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País