close
El País

El monjo de Montserrat Andreu Soler va ser un “depredador sexual i un pederasta” impune durant anys

El monjo de Montserrat Andreu Soler va ser un “depredador
El monjo Andreu Soler va ser “un depredador sexual i un pederasta” que va abusar de menors a l’Abadia de Montserrat, amb total impunitat, durant gairebé tres dècades. És una de les principals conclusions de la comissió independent creada per l’abat de Montserrat per investigar els abusos de Soler, que van ser destapats per EL PAÍS. Durant 40 anys, el monjo va dirigir l’agrupació d’escoltes catòlica Els Nois de Servei de l’Abadia de Montserrat. La comissió constata que Soler actuava cada vegada amb més agressivitat i que “hi havia rumorologia suficient” entre les parets del monestir sobre el seu comportament perquè s’hagués actuat abans contra ell.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/09/06/catalunya/1567764192_764044.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Jesús García, Oriol Güell

Publish date : 2019-09-06 16:08:47

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País