close
El País

El doble impacte urbanístic del nou Estadi Johan Cruyff

El doble impacte urbanístic del nou Estadi Johan Cruyff
L’estadi Johan Cruyff és la peça que completa la Ciutat Esportiva del Barça, un projecte que es va començar a consolidar el 2006 i que, segons apunta l’Ajuntament de Sant Joan Despí, ha incidit també “en el desenvolupament del sector de Les Begudes”. El consistori celebra que la reordenació de la zona a partir de l’aterratge del Barça ha impulsat un nou barri residencial de la ciutat, on es desenvoluparan al voltant de 800 pisos. Paral·lelament, el nou estadi permet dur a terme la demolició del Mini i desbloqueja l’Espai Barça, un macroplà urbanístic al voltant del Camp Nou.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/09/08/deportes/1567968155_365962.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Marc Rovira

Publish date : 2019-09-08 21:10:29

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País