close
El País

La flota pesquera cau a la meitat en 15 anys i afronta retallades de la UE

La flota pesquera cau a la meitat en 15 anys
La flota catalana d’arrossegament, objecte del MAP Europeu, és la més important de l’Estat. Ara s’enfronta a un nou repte. La UE pretenia implementar el mateix sistema de quotes que a l’Atlàntic —tones que pot capturar cada vaixell—, però la Generalitat va lluitar per rebutjar aquesta opció. “A la Mediterrània no és practicable perquè les pesqueres no són netes, pugen espècies barrejades”, assegura el director general de Pesca, Sergi Tudela. La UE va escoltar la petició i, el juny passat, va aprovar el nou model de gestió de l’esforç pesquer, que entrarà en vigor al gener.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/09/07/economia/1567873332_234443.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Marta Rodríguez

Publish date : 2019-09-07 20:30:42

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País