close
El País

I el missatge va arribar a Rosalía: l’especial salutació de la cantant a la seva exprofesora de flamenc

I el missatge va arribar a Rosalía: l’especial salutació de
La cantant Rosalía va tenir dijous passat l’ocasió de contestar per Instagram la seva antiga professora de flamenc a l’Escola La Tani de Barcelona, Yolanda Cortés, que li va voler fer arribar un vídeo amb la seva filla de 5 anys. “Rosalía, si veu això, vull dir-li que aquesta és la meva filla Ana, superfan d’ella”, va explicar Yolanda en una entrevista a EFE. “Ella la va conèixer acabada de néixer, ara ja té 5 anys”, explica la professora, que va ensenyar flamenc a la cantant catalana.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/09/08/videos/1567963758_082261.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : EFE

Publish date : 2019-09-12 16:13:57

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País