close
El País

Bellvitge donarà informació dels seus pacients en temps real

Bellvitge donarà informació dels seus pacients en temps real
L’espera dels familiars mentre operen un ser estimat és un dels moments més angoixants que poden viure’s en un hospital. A partir de dilluns vinent, l’ús de la nova tecnologia en el mòdul tecnoquirúrgic de l’Hospital Universitari de Bellvitge podrà alleujar aquesta situació. El centre va presentar aquest divendres un desplegament tecnològic i logístic amb l’obertura de 24 noves sales d’intervencions quirúrgiques.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/09/13/catalunya/1568397838_628847.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Javier Íñiguez

Publish date : 2019-09-13 18:17:19

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País