close
El País

Cinc papereries per començar el curs

Cinc papereries per començar el curs
Com cada setembre, la tardor truca a la porta i comença un nou curs. L’estiu, el bon temps i les activitats a l’aire lliure minven, però no sempre són males notícies. Un pla perfecte per als dies més freds i plujosos pot ser quedar-se a casa fent manualitats. La tardor és l’època de tornar a l’escola o a la feina després de les vacances i es pot fer més amena estrenant i personalitzant el material. A més, els més previsors ja comencen a organitzar els preparatius de Halloween o, fins i tot, a pensar en els regals de Nadal. Fins ara, un papereria emblemàtica on comprar aquest tipus de material a Barcelona era Konema, situada des del 1972 a la cantonada de la Rambla de Catalunya amb Consell de Cent. Però acaba de tancar les portes a causa de l’encariment del lloguer del local. Tot i això, a la ciutat trobem altres papereries singulars.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/09/06/actualidad/1567758830_446026.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Laura Morales

Publish date : 2019-09-13 07:53:09

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País