close
El País

La missa concelebrada de ‘La isla de las tentaciones’

La missa concelebrada de ‘La isla de las tentaciones’
Divendres 7, a Cuatro, Sandra Barneda feia una entrevista ploranera al Christofer, el xicot abandonat per la Fani a La isla de las tentaciones, on tots dos somiquejaven. El Christofer era un cor trencat a qui Barneda, més que entrevistar, compadia. Dijous 13 Telecinco ha fet un programa sobre les parelles de l’illa sis mesos després. Parelles que es tornen a ajuntar mirant d’oferir nous enfrontaments, noves emocions. I apareixen la Fani i el Christofer enamoradíssims. La Fani explica que després de la ruptura a La isla de las tentaciones, gravat l’estiu passat, va començar a enviar-li missatges demanant-li perdó i que es reconciliessin. Òbviament, ho va obtenir. Un perdó, diu la Fani, que volia tornar-li a demanar davant de les càmeres perquè ho veiés tot Espanya. Un acte expiatori com déu mana. Aquest calendari d’aparicions televisives del Christofer fa pensar en una sobtada avinença o en un gran teiatru. De fet, a les xarxes socials ja fa temps que circulen fotos de la parella novament avinguda.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2020/02/14/cultura/1581671631_486493.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Tomàs Delclós

Publish date : 2020-02-14 09:35:45

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País