MondialNews.com : Shakira: Singer settles Spanish tax fraud case with $7.5m fine
close

Shakira: Singer settles Spanish tax fraud case with $7.5m fine & | Shakira: Singer settles Spanish tax fraud case with $7.5m fine * Shakira: Singer settles Spanish tax fraud case with $7.5m fine | Shakira: Singer settles Spanish tax fraud case with $7.5m fine | Shakira: Singer settles Spanish tax fraud case with $7.5m fine | Shakira: Singer settles Spanish tax fraud case with $7.5m fine | Shakira: Singer settles Spanish tax fraud case with $7.5m fine | Shakira: Singer settles Spanish tax fraud case with $7.5m fine | Shakira: Singer settles Spanish tax fraud case with $7.5m fine | Shakira: Singer settles Spanish tax fraud case with $7.5m fine | | Shakira: Singer settles Spanish tax fraud case with $7.5m fine | | Shakira: Singer settles Spanish tax fraud case with $7.5m fine | | Shakira: Singer settles Spanish tax fraud case with $7.5m fine |

MONDIALNEWS : Shakira: Singer settles Spanish tax fraud case with $7.5m fine